hast

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Aftur á Ìslandi

Av vi i stallet - 13 oktober 2011 01:18

Efter en kväll och natt i Reykjavik tog vi bussen upp till Varmahlíð. Fem timmar av fantastisk utsikt gick på ett kick och när bussen i slutet av resan stretade sig uppför snöbeklädda berg var vi båda ganska nervösa. Vi fick ett varmt mottagande av Fjóla och Elvar, hivade in väskorna (Hur tunga dessa egentligen var illustreras i den första bilden.) i vårt alldeles egna hus och begav oss sedan med förväntansfulla steg mot stallet. Där stod ca 30 hästar i väntan på träning, nyss hemdrivna från fjällen, så jobb fanns det nog!


Snön ligger redan och vintern kommer snart, men detta blir ett mycket bra ställe att spendera dessa grå månader på!


Kramar Karin och Josefin


           

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

13 oktober 2011 21:51

Hej tjejer :-))!
Vad kul att få se lite hur ni har det o hur det kan bli. Låter ju lovande allting. Ska bli spännande att få följa er så här på avstånd.
Kram på er

 
Ingen bild

Nina

13 oktober 2011 22:57

Å vad glad jag blir att ni bloggat! I ett svagt ögonblick önskade jag att jag var 25 år, hästgalen och singel! Tyvärr var jag ingetdera i den åldern...;-)

Kram på er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se