hast

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Presentation av Moa och Fródi (och Vissla)

Av vi i stallet - 11 oktober 2011 14:17

Nu har jag ju redan hunnit träffa de flesta av er men tänkte att ni kanske ändå vill ha en liten presentation av oss nykomlingar.


 

Fródi från Snararp, född 2006, gulsvart valack

e: Safir från Lönneberga

ue: Oddur frá Selfossi


Jag köpte Frodi som 3,5-åring. Han har utvecklats från liten och spinkig till en jättetrevlig ridhäst.

Jag gillar att rida lektioner och ser fram emot att få rida regelbundet för Helene. Jag har ridit endel för Nina K och har tänkt fortsätta med det också.


Jag själv heter Moa och bor i Flogsta tillsammans med min pojkvän Conny och våran valp Vissla. Vissla är en australian cattledog som ni förmodligen kommer träffa en hel del. Jag hoppas att hon ska kunna följa med ut på ridturer när hon blir lite äldre.


 

  Känns jätteroligt att jag hittade ett så trevligt stall att flytta till!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin

13 oktober 2011 01:32

Välkomna, ska bli kul att lära känna er när jag är tillbaka!

 
Ingen bild

Marie

13 oktober 2011 21:45

Kul med nya stallkamrater, fyrbenta som tvåbenta. Hoppas och tror att ni kommer trivas :-))!

 
Ingen bild

Nina

13 oktober 2011 22:53

Det är så trevligt att ha er här, ni passar in perfekt!

 
Ingen bild

Kikki

22 oktober 2011 17:26

Jisses vad söt Vissla är som valp! Kul att få lära känna henne också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se