hast

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Gott Nytt År!

Av vi i stallet - 30 december 2010 11:14


Vi vill tacka alla inackorderingar för ett enastående år! För all hjälp vi fick

när jag jag var sjuk, för all hjälp med mina sjuka hästar under året. Ni har varit fantastiska!

Ha nu ett riktigt Gott slut på året och vi hoppas att 2011 blir ett år som kommer gå i friskhetens tecken för oss alla!


Kram Nina och Minge


En bild bara för att den är så fin.....

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mama

30 december 2010 17:31

Tack själva och ett riktigt gott nytt år till er alla i stallet.
Kramar från Ekholms-flocken

 
Ingen bild

Kikki&Kaj

31 december 2010 11:24

...och tack och kramar från Finnstaflocken!

 
Aron

Aron

11 februari 2011 16:31

Hej Minge

Aron såg klippet nedan och är förväntansfull till nästa gång han ser dig med traktorn:

http://www.youtube.com/watch?v=7LAB6U-_pyw

Ha en bra helg!

http://www.youtube.com/watch?v=7LAB6U-_pyw

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se