hast

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Vad ska man sitta på??

Av vi i stallet - 17 november 2010 13:58

Har ingen sadel längre, råkade visst sälja den innan jag skaffat en ny... Men det ska det snart bli ordning på. I fredags var Bo-Göran här och klämde på både hästar och sadlar, stoppade om lite också.   Det var både kniv och hammare och någon slags stopp-pinne framme, kul att se. Nu vet jag vad du håller på med på dagarna Ulrika  .

Provred i några olika sadlar, känns verkligen skillnad när man rider i olika så tätt inpå varandra. Rätt intressant upplevelse. Tänkte lite på alla stackars ridskolehästar (och vissa andra) som går i standardsadlar som inte passar alls...


Men jag kan ju inte rida barbacka eller låna sadlar hur länge som helst, så nu är det begagnatjakt, tror jag, eller ska man ha en ny? Och vilket märke? och vilken modell? Det är en djungel! och jag tror svaret på frågan är att man ska sitta på rumpan...

/Katarina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

18 november 2010 10:35

Ja sadlar är en djungel, svårt svårt!
Men du...sååå roligt att du bloggat!!!

 
Ingen bild

Kikki

30 november 2010 17:03

Det är tur vi har kontakt med en så duktig och erfaren sadelmakare. Gaia frustade nöjt när hon fick sin sadel iordning. Hoppas du och Gylfi får en liknande upplevelse snart.
Förresten - snygg mustach!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se