hast

Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Arbetsdag 1, 2010

Av vi i stallet - 9 maj 2010 13:23


Återigen har vi avverkat en arbetsdag (i stormbyar)!


Jag tycker det är fantastiskt, gång på gång ställer "de" upp i full styrka, sliter och svettas   , vissa tog dock ut sig mer än andra   och hoppade därmed över middagen. Jag tror de lär sig till nästa gång, lugnare tempo - lång dag!

Vi fick jättemycket gjort (i vanlig ordning), hagarna är som nya! Vi hade extra hjälp en stund på förmiddagen, av Aron (notera namnminne.), honom råkade jag slänga en spade torr träck på.....    , då blev han lite ledsen så jag erbjöd honom en sväng i traktorn som plåster på såren, vilket uppskattades.


Under eftetrmiddagen kom Josefin med en Kanadensisk vän som var här på besök. Hon måste ha funderat var hon kommit! Men tjejen var inte bang, hon högg tag i en kratta och började kratta skit. Tror dock hon att tänkte detta kunde vara en story för kommande barn och barnbarn, bäst att uppleva!


Kvällens middag var lugn, sansad och trevlig, alla var helt urblåsta och rätt slutkörda.


Tack gulle er!


Nina 
ANNONS
 
Ingen bild

MaMa

10 maj 2010 21:02

Tack själva för i sedvanlig ordning god mat och dryck under hela dagen. Vi får mkt gjort varje gång för att man har så trevligt under tiden. Och sen "sporrar" man varandra :-). Försöker man maska ett tag är det alltid någon jäkel som ser en ;-). Ja det var ett ovanligt slakt o urblåst gäng på kvällen. Det var skönt att ha nära "hem".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se