hast

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Tiden går

Av vi i stallet - 29 april 2010 18:28

Nu har Býr varit hos Sara (för inridning) i nästan fem veckor. Tiden rusar iväg!

Jag har inte varit och hälsat på ännu men planerar ett besök i nästa vecka. Enligt Sara så går det utmärkt med träningen. Jag tror det var onsdag förra veckan som hon satt på honom för första gången, han hade skött sig bra. Sedan dess så har hon blivit longerad på honom, då har han valt både trav, tölt och galopp, och Sara sitter kvar!

Tydligen så är han mycket positiv och visar ganska mycket framåtvilja. Ska bli så otroligt spännande att se vad det blir av honom. Lika spännande kommer det att bli framåt hösten, då jag hoppas kunna sitta på honom själv.


En annan rolig sak är att Ögn (hans ett år äldre helsyster) oxå ska till Sara för träning. Hon kommer under nästa vecka. Vilket antagligen innebär att jag kommer att få träffa henne om jag åker dit. Oj oj....jag vet redan nu hur det kommer att bli, jag kommer prata bebisspråk och sedan (eller innan) blir det stora syndafloden! Jag vet att hon har det jättebra hos sin nya ägare men hon var faktsiskt väldigt väldigt speciell och jag har fortfarande lite ont i hjärtat av att jag sålde henne. Men men man måste vara realistiskt oxå, man kan ju inte bara samla på hästar!


Kram Nina


 
ANNONS
 
Chrissie

Chrissie

29 april 2010 20:52

Kan man inte??!! Jag som önskar innerligt att jag skulle kunna samla på hästar:-D

Hoppas att allt är bra på Bärby?!!
Kram ifrån Dalom

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie

30 april 2010 20:51

Vad roligt att höra att allt går så bra. Ska bli spännande när han är tillbaka hos oss. Jag om någon förstår dej när det gäller Ögn. Snyft! Saknar henne. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se