hast

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Vatten, vatten och vatten! Och Sara!

Av vi i stallet - 22 november 2009 21:35

Otroligt så mycket vått som kommer uppifrån och lera som kommer underifrån. Gaia är inverterad i färgerna - vit häst med svarta strumpor. Idag kom Sara och tränade både hästar och oss. Det var hyfsat fint väder, ja just det, tills hon kom - därefter regnade det finstilt och vått. Ástrid tränade att gå i grimma och ledband. Hon var mycket lik en envis åsna i början men efter en stund förstod hon Sara och gick snällt med. En stund i alla fall. Nere i hagen igen var hon alldeles slut och stod kvar där hon blev ställd. Sara sa att det berodde på att hon har så liten hjärna så det ryms inte så mycket information åt gången. Vi behöver mer träning här, både Á och jag. Byr sprang som en tok på volten först och i korsgalopp och spänstig trav, men sedan, waow, följde han Sara som en hund och utan grimskaft! Häftigt att se! Polli var fin att skåda - blev riktigt flott i tölten. Gylfi och Máni var med också men dem såg jag tyvärr inte, kanske mattarna vill berätta?

Mer vatten ja - idag har stona fått sin vattenkopp och den har de verkligen nyttjat. Spyrna stod länge och njöt, provade flera gånger och sög på vattnet. Med ny halm och gott vatten kändes det ändå som om hästarna var nöjda idag trots regnet. Hursomhelst -det är inte mycket att göra åt vädret. Nu kan vi väl få kyla, tjäle och gärna vit snö!

Kikki (inne i värmen och där det är torrt)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

23 november 2009 21:09

Sara är guld värd! Jag blev så glad att Býr äntligen börjat förstå lite ; )
Vatten...........ingen kommentar : (

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se