hast

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Gylfis reridpremiär

Av vi i stallet - 30 oktober 2009 13:55

Idag satt jag äntligen upp på Gylfi igen! Gick riktigt bra :-) Inte alls så nervös och trippig, kanske för att han är lite tjock, hihi.

Kändes bra hursomhelst och nu ska vi komma igång på riktigt, hurraSkrattande

/Katarina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

30 oktober 2009 17:47

Roligt! Jag som tjyvkikade tyckte det såg mycket trevligt ut!

 
Ingen bild

Josefin

31 oktober 2009 03:09

Jag som tittade lite i ögonvrån tyckte också det såg kanon ut, lugnt och fint! Vilken härlig känsla efter så lång tid, grattis! Ser fram emot turer ihop :)

 
Kikki

Kikki

31 oktober 2009 08:41

Kul! Häng med idag (lördag) om du har lust - kl 11 träffas vi i stallet för en tur. Eller kl 11 i morgon. Vi tar det lugnt.

http://hast

 
Ingen bild

Marie

2 november 2009 18:15

Kul att ni är på G. Ser fram emot en ridtur ihop.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se