hast

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Av med gips på med gips..

Av vi i stallet - 26 oktober 2009 18:02

Under helgen som gått har jag haft sk Aircast (pjäxa) på benet. Den har varit lite svår, för man pumpar upp den med luft och det är väldigt svårt att känna hur mycket "lagom" är. När det värker i foten, är det pga för mycket luft? För lite luft? Eller är det foten i sig som värker? Klurigt värre! Fått "värmeskavsår" på hälen och har inte lyckats fixa ett läge som känns ok.


Ringde ortopeden i morse och pratade med gipsavdelningen som i sin tur pratade med min läkare. Resultatet blev ett nytt besök på otopeden, av med aircast och på med (plast-) gips igen. Det var tydligen inte helt ovanligt att man bytte tillbaka till gips just pga problemen med att dosera rätt luftmängd. Jag ska ta bort stygn om ett par veckor och då tas nytt beslut om fortsatt gips eller nytt försök med aiscast, vi får se hur det blir. Det är i varjefall mycket lättare (i vikt) med gips och det känns mycket smidigare.


Jag har fortfarande inte orkat mig ut i stallet, men jag ser att det lyser där titt som tätt. Minge tackar för jätte mycket mock hjälp Glad!


Mellan varven så sitter jag och kollar in hästarna i hagen (från sovrums fönstret), stackarna, vad lerigt det är! NU vill jag ha kalla nätter! Förra hösten hade vi enorm tur med vädret, tror vi hade lerigt i kanske tre veckor sedan blev det tjäle. Förresten så är Býr like kaxig mot Orri! Inte snällt, fast Orri verkar inte bry sig så mycket. Och det är klart, de slåss ju inte men lite sådär kaxig - Flytta på dig! Kanske är tonårs frustration? Tja, något roligare än så har jag väl inte noterat......från mitt fönster.


Jo, att Gaia och Astrid ibland får gå in i lunchhagen för att äta extra hö. De verkar ändå käka upp det rätt fort? Iof så ser jag glist (kan vara så att de tröttnar äta?) Annars kanske de skulle kunna få lite till?


Mina korvar på kullen ser jag inte mycket av...men jag hälsar till dom genom Magnus varje kväll Flört.


Kram Nina
 
ANNONS
 
maja

maja

26 oktober 2009 19:14

Vilken härlig bild du har lägst upp på bloggen? Är det bara isläningar?

http://maja88

 
Ingen bild

Nina

27 oktober 2009 10:19

Hej, Ja det är bara islänningar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se