hast

Alla inlägg under juni 2009

Av vi i stallet - 2 juni 2009 19:34

Här händer det saker men ingen bloggar...hm, har ni saknat bildfunktionen? Jag har nu försökt "köpa" fler bilder men väntar på någon sms kod, sen så!Jag saknar inlägg om polli på rymmen, Orris ridbarhet, Gaias mage, Fridsaell på tävlingsbanan, Rotta med blå-gul rosett etc etc

Själv vill jag skicka ett fång berömmande ord till Sara G, som varit här och hjälpt oss vid två tillfällen (inbokad igen!). Otroligt intressant att se henne arbeta med våra småttingar, som nu är två och tre år gamla. Tyr, som är yngst är strålande. Han lyssnar, är samarbetsvillig, frågar hela tiden om vad han ska göra härnäst. Han är med andra ord jätteduktig! Býr är lite mer svårflirtad. Första gången tror jag knappt han tittade åt Sara, allt annat var intressant, fåglar, gruset, husen eller bara luften kanske? Det var också antingen på eller av i tempot. Gång nr två så tyckte han ändå att hon kanske var värd att titta på, mer flyt i tempot mer avslappnad och därmed allt bättre. Nu funderar han på om han ska kanske lita på henne nästa gång, men bara kanske, vem vet hon kan vara ute efter nå´t. Máni har talat om för honom att vara försiktig med främmande människor, man vet aldrig vad de kan få för sig! Han, Máni däremot som vi trodde var skyggheten själv är egentligen lite kaxig..haha... Han var också lite på och av första gången men han uppmärksammade Sara iaf. Andra tillfället var bättre men han gillar snabba starter och tvära stopp, för det har hans mamma lärt honom ; )

Josefin är duktig och tar över repet när Sara hållt på en liten stund. Jag däremot är jättenöjd med att Sara är så bra! Livrädd för att in och förstöra, göra fel etc. Men men nästa gång, eller gången efter DÅ ska jag oxå in och hålla en stund i repet ; )

Nina

Skapa flashcards