hast

Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Avmaskad Josefin

Av vi i stallet - 17 mars 2009 22:09

Tog vår lilla solstråle Sätra (eller Sten-Sture som han heter hos oss) till veterinären för vacc och avmaskning idag. Vi fick vara två för att få in honom i buren! Han var helt tokig och ville inte åka iväg. Lika tokig var han när vi kom dit, så veterinären stack mig i tummen istället för katten i nacken. Men äsch, lite maskmedel var kanske precis vad jag behövde! Väl hemma blev han snabbt sig själv och gnager nu förnöjt på leksaksmusen han fått på utflykten. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

17 mars 2009 22:28

Det var en blyg kisse som inte ville visa sig på bild heller! Klarade hans maskar sig förresten?

 
Ingen bild

Josefin

17 mars 2009 22:38

Välkommen hem Kikki! Ska bli kul att höra hur ni haft det! Ja, han var riktigt förbannad och ville absolut inte posa. Maskar är jag osäker på om han har men för att vara på den säkra sidan eftersom han har levt ute...

 
Ingen bild

Kikki

17 mars 2009 23:02

Läste längre ner att Rotta ska få träffa en stilig herre i sommar - kul!! Det var väl ingen kontaktannons det där om kaniner, läromästare och energi eller...?

 
Ingen bild

Josefin

17 mars 2009 23:05

Ja kanske får hon det (Men först nästa sommar tror jag), om hon uppför sig... Vilket hon har gjort lite halvdant kan man väl säga. Det är därför hon bara var värd en kanin där ett tag. Men nu är hon värd minst 1000 kaniner igen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se